MIR Spirometers Начало Модели и цени Заявки За нас Контакти

ЗА НАСФирма ЕЛПАК е създадена през 1993 година и за 21 години работа на пазара се утвърди като водеща в България компания за директен внос, продажба и сервиз на медицинска апаратура.Предлагаме богата гама висококачествено медицинско оборудване и стремежът ни е да намираме адекватни, нови и разнообразни решения за нашите клиенти. Ние сме единствената фирма в България със собствени бази за продажба и сервиз на медицинска техника в 7 града.Понастоящем фирмата е със 70 служители, локализирани в София, Пловдив ,Варна , Бургас, Плевен, Стара Загора и Русе.

Нашите клиенти са болници-университетски, общински, частни, медицински и диагностични центрове, лекарски практики, частни клиенти и лаборатории и много други. Имаме реализирани голям брой проекти във водещи лечебни заведения. От създаването ни досега се стремим да поддържаме висок стандарт при работата с нашите клиенти и да оправдаваме техните очаквания. Като доказателство за това, във фирмата са въведени, функционират и са оценени 3 системи за управление на качеството, които отговарят на стандарти:

ISO 9001:2008 Системи за управление на качеството за внос, разпространение и сервиз на медицинско оборудване, обзавеждане и апаратура, инструменти и консумативи ISO 14001:2004 Система за управление на качеството по отношение на околната среда, насочена към ефективно и отговорно управление на идентифицираните опасности и околната среда в съответствие с приложимите нормативни и законови актове. BS OHSAS 18001 Система за управление на здравето и безопасността при работа, чрез контролиране на дейността.

Оценяваме доверието на нашите клиенти и се стремим да го оправдаваме, като им предлагаме разнообразни и адекватни решения

С Уважение, екипът на ЕЛПАК
България